Consumator
Smart+

Descoperiți toate conținuturile în această secțiune

SMART+

ÎN SFÂRȘIT LUMINILE TALE SUNT LA FEL DE INTELIGENTE CA TINE

SMART+

Șovăiți în întuneric? Bâjbâiți pentru comutatoare de lumină cu brațele întinse? Trebuie să părăsiți căldura patului pentru a stinge luminile?

Cu tehnologia inteligentă de iluminare de la LEDVANCE, vă transformați casa într-o lume de înaltă tehnologie conectată inteligent, care vă face să vă simțiți comod și confortabil.

SMART + vă permite să controlați, să diminuați și să vă personalizați luminile în cel mai scurt timp, folosind un smartphone sau vocea dvs.

Numeroasele noastre produse de iluminat pentru interior și exterior sunt nu numai super elegante, ci și extrem de eficiente. Vă economisesc bani, vă permit să evocați orice dispoziție de iluminare doriți și vă lasă să vă simțiți mai în siguranță.
 

ATÂT DE INGENIOS

SMART+ DE LA LEDVANCE

SMART+

Dvs. decideți cum vreți să vă faceți luminile inteligente - LEDVANCE oferă soluția potrivită din numeroase opțiuni. Acum puteți alege calea inteligentă și să utilizați o aplicație sau puteți alege casual și să folosiți un asistent vocal pentru controlul luminilor. Puteți alege între diferite tehnologii: WiFi, Bluetooth, configurare rapidă și fără hardware suplimentar, sau Zigbee, cu un portal și o gamă excelentă de produse.

COMPLET COMPATIBIL, COMPLET CONFORTABIL, COMPLET EFICIENT

DESCOPERĂ POSIBILITĂȚILE

Veți descoperi deodată o mulțime de accente atmosferice între lumină și întuneric și veți începe cu adevărat să simțiți fascinația luminii. Există mai mult de 100 de ani de experiență în fiecare dintre soluțiile noastre SMART +.

SMART+

LUMINA INTELIGENTĂ ESTE NOUL STIL DE VIAȚĂ

ACUM LUMEA NOASTRĂ DEVINE MAI INTELIGENTĂ, ȘI LUMINILE DVS. FAC DE ASEMENEA UN SALT ÎN VIITOR

SMART + face din lumină o adevărată bucurie
Stare de petrecere? Reflectorul aprins! E timpul pentru îmbrățișări? Dimare inteligentă! Vă pierdeți într-o carte? Aprindeți luminile! Indiferent de atmosfera pe care doriți să o creați sau să o evidențiați, există nenumărate posibilități și 16 milioane de culori fascinante între lumina albă caldă și cea rece.

SMART + face din lumină o îngăduință
Visați la astfel de conforturi de mult timp. Fără a vă deplasa de pe canapea, vă puteți controla luminile în toată casa cu o simplă atingere sau comandă vocală.

SMART + transformați lumina în bodyguard-ul dvs.
Porniți luminile acasă cu telefonul mobil din vacanță pentru a face să pară că sunteți acolo. Activați luminile exterioare pe măsură ce vă apropiați de casă. Mai bine să vă asigurați decât să vă pară rău.

SMART + face din lumină o experiență
Puteți crea puncte de atracție fantastice cu soluțiile noastre inteligente de iluminat, nu doar în interior, ci și în grădina dvs. și în jurul casei. Ceea ce a fost înghițit de întuneric este acum scăldat în lumină. Perfect accentuat pentru a se potrivi situației.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

CONTROLUL CORECT PENTRU FIECARE TIP DE PRODUS SMART

TREI MODALITĂȚI, POSIBILITĂȚI FĂRĂ SFÂRȘIT

Luminile vă ascultă.
Puteți controla cu ușurință și convenabil SMART + prin voce folosind Google Assistant, Amazon Echo sau Apple Siri. Acest lucru nu numai că vă ține mâinile libere, dar are și o notă de magie

Glisați lumina
Cu aplicația LEDVANCE SMART +, vă puteți conduce cu ușurință orchestra de surse de lumină cu un singur deget. De pe canapea. Din interior. Din afara. De oriunde.

Comutare fericită
Telecomanda SMART + WiFi, Întrerupatorul SMART + și mini telecomenzile SMART + Întrerupator vă permit să controlați luminile fără internet, o aplicație sau un portal. Aceasta plasează toate opțiunile în mâna dvs. Prima mână.

Petrecere în bucătăria SMART+

TREI STANDARDE

COMBINAT ÎNTELIGENT

Produsele noastre de iluminat inteligent sunt disponibile cu tehnologie WiFi, Bluetooth sau ZigBee.

Produsele SMART + cu WiFi și Bluetooth pot fi combinate în casa dvs. în orice mod.

Sistemele noastre sunt compatibile cu sistemele obișnuite Smart Home - Google Home, Amazon Echo și Apple Home Kit. Vor face exact așa cum le spuneți, la fel și luminile dvs.

O mare libertate întâlnește o mare simplitate - nu poate fi mai bine de atât.

CE FEL DE SMART+ SUNTEȚI

SISTEME SMART HOME COMPATIBILE

Distribuie pagina pe Social Media