Pentru profesioniști
Soluții de iluminat în domeniul proiectelor

SOLUȚII DE ILUMINAT

AFACEREA NOASTRĂ CU CONTURI CHEIE

Găsiți soluțiile potrivite pentru proiectele dumneavoastră

Sunteți în căutarea unui furnizor de servicii complete pentru proiectul dumneavoastră de iluminat? În calitate de partener profesional în domeniul iluminatului, vă putem oferi o gamă completă de produse specifice pentru aplicații specifice. Vă putem ajuta să reduceți costurile sistemelor de iluminat, îmbunătățind în același timp calitatea luminii. Experții noștri vă vor ajuta în proiectele dumneavoastră de iluminat, oferindu-vă sfaturi adaptate nevoilor dumneavoastră, o selecție de produse personalizate și servicii excelente. Toate de la un singur partener.

DINTR-O SINGURĂ PRIVIRE ALEGE APLICAȚIA PREFERATĂ

BENEFICIILE TALE

PRODUSE ȘI SERVICII DE LA UN SINGUR PARTENER

Beneficiile tale

Proiectele trebuie să ducă la rezultate vizibile. Bazați-vă pe un partener care oferă un portofoliu cuprinzător de produse, o rețea globală de parteneri profesioniști și zeci de ani de experiență dovedită în domeniul proiectelor.

  • Reducerea costurilor
  • Eficiență energetică
  • Calitate excelentă a luminii
  • Sprijin pentru proiecte
  • Planificare de mare precizie

PACHETUL NOSTRU COMPLET DE SERVICII

PENTRU PROIECTELE TALE

Consultanță în domeniul iluminatului
Consultanță în domeniul iluminatului
 

Oferim calcule de iluminat cu ajutorul programelor profesionale de proiectare a iluminatului Dialux Evo și Relux. Calculele sunt conforme cu normele și standardele în vigoare (EN 12464, DIN 67600). Avem o experiență vastă în planificarea diferitelor aplicații de iluminat. Oferim o prezentare detaliată a proiectului dumneavoastră de iluminat, inclusiv vizualizări ale efectelor luminoase.

Consiliere și selecție de produse
Consultare și selecție de produse
 

În funcție de nevoile speciale ale proiectului dumneavoastră, vă oferim consultanță cu privire la aparatele de iluminat, lămpile, modulele LED, componentele electrice și sistemele de gestionare a luminii.

 

 

Asistență tehnică
Servicii de asistență
 

Our Asistența noastră tehnică vă va asista telefonic în fiecare etapă a proiectului dumneavoastră. Vizităm locul de instalare și vă oferim asistență la fața locului împreună cu managerul de proiect. În laboratorul nostru de aplicații efectuăm teste orientate spre aplicații ale produselor noastre. Vă punem la dispoziție toate fișele tehnice și documentația completă.. Primiți o prezentare detaliată a produselor necesare pentru proiectul dumneavoastră într-un plan de volum precis..

Analiză energetică, inclusiv studii de fezabilitate
 

Oferim măsurarea eficienței energetice și a economiilor de costuri pentru conceptele moderne de iluminat și evaluarea fezabilității funcționalității necesare.

CUNOȘTINȚE APROFUNDATE DE ILUMINAT

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN EXPERTIZA NOASTRĂ ÎN DOMENIU

LEDVANCE are o expertiză industrială extinsă, zeci de ani de experiență în domeniul aplicațiilor și relații de lungă durată cu clienții. Cunoaștem tendințele din industrie și cerințele acestora și oferim consultanță în materie de iluminat specifică industriei și clienților pe bază de proiect. Ne folosim rețeaua noastră de servicii pentru activitățile de implementare a proiectelor. Portofoliul nostru de produse este potrivit pentru aproape toate cerințele aplicațiilor

Contact Haideți să realizăm proiecte împreună

Michael Braun-Walker

HEAD OF PROJECT SALES & VERTICALS GERMANY

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Germany and is your key account for every lighting project topic.

Share page on social media